marți, 18 mai 2010

Pilaf de pui

Ingrediente:
  • 6 bucati pulpe de pui
  • 1 cana orez cu bob lung
  • 2 bucati ceapa
  • 2 bucati morcovi
  • dupa gust vegeta
  • dupa gust piper proaspat macinat
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 50 mililitri ulei
  • Timp de preparare: Peste 30 minute
  • Complexitate: Mediu
  • Numar de portii: mai mult de 6
Mod de preparare
Se caleste ceapa tocata in ulei apoi se adauga orezul,se adauga morcovi taiati rondele, condimentele, pulpele de pui, frunzele de patrunjel, si apa cat sa fie inca o data cat cantitatea bruta.

Se introduce in cuptor si se lasa sa fiarba, amestecand cateodata, este fiert cand este fiarta carnea, dar de obicei cand ii gata carnea ii gata si orezul, se lasa sa fie mai moale, cand se raceste el devine mai consistent.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu