- compozitie
- 5 bucati oua
- 350 grame zahar
- 450 grame faina alba
- 300 mililitri lapte
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- 1 kilogram fructe
- Timp de preparare: Peste 30 minute
- Complexitate: Usor
- Numar de portii: mai mult de 12
Ouale cu zaharul se bat bine pana se cremeaza, cu mixerul, apoi incet se adauga treptat laptele, batandu-se incontinu, se adauga zaharul vanilat, praful de copt si faina cernuta, se amesteca tot foarte bine de jos in sus sa ramana pufos.
Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina,se adauga fructele deasupra si se coace. Cand este coapta, se face testul scobitorii, se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna !!
Imi place...am luat si acasa!
RăspundețiȘtergereFelicitari!
Ai un premiu la mine pe blog!
Buna,buna,deja imi este pofta.
RăspundețiȘtergere