miercuri, 21 aprilie 2010

Pufoasa colorata cu fructe...

Ingrediente:
  • 6 bucati oua
  • 350 grame zahar
  • 10 linguri ulei
  • 8 linguri apa calduta
  • 1 plic praf de copt
  • 400 grame faina
  • 1 bucata esenta de rom
  • 2 linguri brumi
  • 1 kilogram fructe
  • Timp de preparare: Peste 30 minute
  • Complexitate: Mediu
  • Numar de portii: mai mult de 12

Mod de preparare
Galbenusurile se freaca cu zaharul,treptat se adauga uleiul ca la maioneza, apa calduta, praful de copt sau bicarbonatul, o esenta de rom, faina si la urma albusurile batute spuma, dupa preferinte se poate colora o parte din aluat cu cacao, eu folosesc brumi pentru copii, este mai aromat.

Se unge tava cu ulei si se aseaza hartie de copt,peste care se rastoarna aluatul, se niveleaza cu paleta si se presara fructe ,eu am folosit mure, ribizli, visine si capsune.

Se coace si se serveste presarata deasupra cu zahar pudra.

POFTA BUNA !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu