miercuri, 21 aprilie 2010

Tortul Buturugii...


Ingrediente:
  • Blat;
  • 10 bucati oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • Crema
  • 10 bucati oua
  • 400 grame zahar
  • 3 linguri cacao
  • 500 grame unt
  • 300 grame nuca macinata
  • Timp de preparare: Peste 30 minute
  • Complexitate: Mediu
  • Numar de portii: mai mult de 12
Mod de preparare
BLATURI:
5 oua intregi cu 5 linguri de zahar se bat cu mixerul pana se cremeaza, apoi se adauga cele 5 linguri de faina se amesteca de jos in sus, si se coace in tava unsa si tapetata cu faina, se fac 2 blaturi fiecare din 5 oua, cand sunt coapte de ruleaza intr-un servet umed.

CREMA:
cele 10 oua intregi, zaharul si cacaua se fierb pe bainmarie pana se ingroasa, apoi se lasa la racit, cand este rece se bate cu mixerul pana se spumeaza, impreuna cu untul, se adauga nuca macinata se umple ruladele si se orneaza dupa preferinte.

Pofta Buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu